Tilbagekalde beregning

Det er nu muligt at tilbagekalde en beregning, der er sendt til gennemgang, før der træffes beslutning. I forbindelse med tilbagekaldelsen af en beregning, er det muligt at tilføje en uddybende kommentar. Tilbagetrækningen og kommentaren vil fremgå på hændelseslisten. Funktionen for at tilbagekalde en beregning fungerer kun i forsikringssager.


Ændring af hændelse som vedrører beregningsbeslutning

Når man skal træffe en beslutning om en beregning, åbnes gennemgangsvinduet i det samme browservindue og ikke i en ny fane., som tidligere. Når gennemgangsvinduet lukkes, kommer man tilbage til den igangværende opgave i det samme vindue.


Når en hændelse som vedrører beregningsbeslutning åbnes via hændelseslisten, åbnes øjebliksbilledets for beregningsvisning nu i det samme browservindue. Information fra opgaven som relaterer til beregningen findes bag symbolet [i] til højre i det øverste felt. Når øjebliksbilledet lukkes, kommer man tilbage til den igangværende opgave.


Denne ændring er lavet for at forbedre den tekniske struktur i systemet og gøre det enklere at navigere.Tilføjelser i MEPS Regler & Retningslinjer 

Afklaringer er blevet foretaget i MEPS Regler & Retningslinjer, og de to vigtigste er:

  • Det, som betegnes Vægt i MEPS, er den beregnede tørvægt eksklusive spild og emballage. Normalt set afviger værdien fra den reelle vægt til deponering.