Opdateringer i MEPS for at forbedre den generelle ydeevne

Søgefunktion under

Opgaver Søgefunktionen under Opgaver er blevet opdateret for at forbedre systemets overordnede ydeevne. Derfor skal man nu indtaste søgeordet og derefter klikke på Søg for at starte søgningen. Når man benytter filtrering, kræver det nu, at der klikkes på Søg eller Enter for at aktivere filtreringen.

Søgefunktion under Arkiv

Søgefunktionen under Arkiv er ligeledes er blevet opdateret for at forbedre systemets overordnede. Som udgangspunkt vil søgningen nu kun omfatte opgaver, som går maksimalt et år tilbage i tiden. For at søge blandt ældre opgaver skal specifik filtrering oprettes og angives. For at søge efter opgaver skal man indtaste søgeordet og derefter klikke på Søg eller trykke på Enter for at udføre søgningen. Når man benytter filtrering, kræver det nu, at der klikkes på Søg eller Enter for at aktivere filtreringen.