Etiketter tilhørende kontaktperson på en opgave 

Hvis man skifter kontaktperson i en opgave (under Parter i Opgaven) bliver de etiketter, der tilhørte den oprindelige/tidligere kontaktperson ligeledes fjernet. Dertil tilføjes i stedet den nye kontaktpersons etiketter. 


Opdatering af Billeder og Dokumenter - nyt udseende og mulighed for at dele en mappe 

Under hver opgave i MEPS findes Billeder og Dokumenter, som nu har fået e nyt udseende som viser struktur, placering og mappeoverskrifter. Ligeledes er der tilføjet en mulighed for at dele en mappe med en anden involveret part i sagen. Mappen oprettes ved at klikke på "+ Mappe" og under Adgang vælge muligheden "Del med anden part", hvor du derefter vælger, hvem du ønsker at dele mappen med. Derved vil kun du og din virksomhed, samt den valgte organisation (f.eks. forsikringsselskab) har adgang til mappen.


Ændringer i koderne relaterede til parket, laminat og trægulv

 

Vi har revideret MEPS-koderne for parket, laminat og trægulv, hvilket har resulteret i en ny struktur. Da denne strukturelle ændring kan påvirke forsikringsvilkår for overfladematerialet vil den gamle og ændrede struktur leve parallelt i MEPS frem til d. 10. september 2024.


Vores kodeværktøj viser tydeligt, hvilke koder der er blevet fjernet eller ændret i MEPS. Det viser også, hvilke eksisterende eller nye koder, der erstatter de fjernede. Du kan for eksempel sortere efter branche eller udgivelsesdato og søge efter fjernede koder eller ord og dele af ord. 


Till MEPS kodeværktøj