Så här godkänner du ett avtal som skickats till dig för godkännande.

Alternativ 1
Gå till Vårt företag > Användare > Klicka på din användare > Markera rollen som Avtalsadministratör

Därefter kan du gå till den här adressen så hittar du det avtal du måste godkänna:

https://meps.net/#!/agreements/list/to-confirm

Alternativ 2

Navigera till Avtal - Att godkänna

Tryck på avtalet och scrolla längst ner på sidan till Avtal upprättat mellan
Klicka på Godkänn avtal om avtalet är det som ni har kommit överens om.

Om du har förslag på justeringar av avtalet, klicka på Föreslå justering. Skriv vad du vill ha ändrat och klicka på Skicka för justering.